T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / KARABAĞLAR - Remzi Oğuz Arık İlkokulu

Remzi Oğuz Arık İlkokulu

Telefon
02322714381
Belgegeçer
remzioguzarikilkokuluhotmail.com
WEB
https://karabaglarremzioguz.meb.k12.tr
Adres
Yüzbaşı Şerafettin Mahallesi 3961/1 Sokak No3 Karabağlar İzmir
Vizyon
VİZYONUMUZ: İlgi ve yeteneklerine göre doğru yönlendirilmiş, tüm değerlerimizin farkında olan ; iş hayatında başarılı, aile hayatında mutlu bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.
Misyon
MİSYONUMUZ: Biz Remzi Oğuz Arık İlköğretim Okulu Olarak; yarınların parlak aydınlığını yaratacak sıcak yüreklere sahip nesiller yetiştirmek için; Atatürk’ün çizdiği uygarlık yolunda ilerleyen;Bilen ,bildiğini bilen , bilgiyi paylaşan, merak edip sorgulayan ;Bilime inanan , sorun çözümünde bilimsel yöntemleri kullanan; aklı ön planda tutan;Yeniliğe açık, çalışkan, kültürünü bilen ve koruyan, Dünya medeniyetleri ile bütünleşebilen;Sevgi ve saygıyı davranış haline getirip; çalışkanlık ve ekip çalışmasına inanarak başarıyı hedefleyen;Kurum ve kadro olarak model ve öncü olan, sıcak bir yuvayız…
Başarılar
Öğretmen :28
Öğrenci :577
Derslik :20
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane Kitap Sayısı :956
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler
Başlama:09.00 Bitiş :14.40
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Karabağlar içesinde bulunan okulumuzun çevre yolu ile rahat bağlantısı olup İzmir ili geneline ulaşımı kolaylıkla sağlanabilmektedir. İl merkezine ulaşım birçok belediye otobüsü tarafından sağlanmaktadır. Ayrıca dolmuş hattı da mevcuttur.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Cennnetçeşme semtindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İzmir ili merkez ilçesi Karabağlar Belediye Sınırları içerisindedir. IZBAN Semt garajı durağına 6,8 Km, Üçyol Metro istasyonuna 6,3 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır